Luxury Bloc 2024

Minulý týden se v Praze konala krásná akce Luxury Bloc od GM Selection, které jsme mohli být součástí.
Na akci se sešlo spoustu zajímavých hostů, které sdílí nadšení pro cestování. Celá akce se konala v ikonické Empire Hall ve Slovanském domě a přinesla jedinečnou příležitost propojit profesionály z oblasti luxusního cestování, hotelnictví a dodavatelů z celého světa.

9P8B7433-kopia


Inspirativní setkání a nové příležitosti

Luxury Bloc 2024 nabídl 50 inspirativních setkání s předními hotely a dodavateli. Tato setkání byla plná cenných informací, které nám přinesly mnoho nových podnětů a nápadů pro další růst a posunutí vašich cest na vyšší level. Objevili jsme nové destinace a unikátní zážitky, které rozhodně musíte vyzkoušet.

Neoddělitelnou součástí Luxury Blocu byla i networkingová část, která nám poskytla prostor pro upevnění vztahů s našimi stávajícími dodavateli. Vrcholem akce byla slavnostní galavečeře na Pražské křižovatce, kde se podtrhla výjimečnost celého setkání. Poslední večer jsme oslavili stylově v Buddha Baru.

EGI1411-kopia  
Po intenzivních 2,5 dnech si odnášíme mnoho inspirace. Děkujeme Gabriele Markové a Petru Markovi z GM Selection za skvěle zorganizovanou událost a děkujeme za pozvání. Těšíme se na další spolupráci s našimi partnery, abychom společně mohli přinášet nezapomenutelné zážitky.

EGI0095-kopia 

Za foto děkujeme GM Selection

Zpět